Betontag

Betontag er ekstremt holdbart og modstandsdygtigt overfor vind og vejr

Et betontag ligner til forveksling et tegltag, og er også inspireret af de klassiske teglsten. Betontegl er, ligesom tegltag, en dyrere løsning end de lettere alternativer, men ligesom tegltag af ler, har betontegl en meget lang holdbarhed, som gør det til en god investering.

Betontag er ekstremt holdbart og modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Betontag er dog også et tungt tag, og det kræver en solid tagkonstruktion. Det er derfor nødvendigt at foretage en grundig gennemgang af den eksisterende tagkonstruktion for at vurdere, om betontag er den rette løsning.

Hos TAGCO har vi erfaringen og fagligheden til at undersøge jeres eksisterende tagkonstruktion og rådgive jer, når I skal vælge nyt tag til jeres hus. Vi foretager gerne et gratis tagtjek, hvor vi kortlægger den bedste løsning til jeres tag.

Vi udfører alle former for tagarbejde, og lægger også gerne jeres nye tag i Nordsjælland og Storkøbenhavn – uanset om I vælger betontag, eller en af de mange andre tagtyper, der er på markedet.

Hvilket tag I skal vælge, afhænger meget af jeres behov, den eksisterende konstruktion og de æstetiske overvejelser. Betontegl fås i mange forskellige varianter og farver, og der er derfor store muligheder for at finde en model, der passer til dit hus.

Skal I have skiftet tag i Nordsjælland eller Storkøbenhavn? Kontakt os og lad os sammen se på mulighederne!

Kvaliteten

Uanset om vi skifter jeres tag, døre eller vinduer, så sørger vi altid for, at kvaliteten er i orden, så I kan nyde jeres nye investering mange år frem.

Prisen

Når du vælger TAGCO til din næste opgave, rådgiver vi dig i valg af materialer, og i hvordan du får mest ud af din investering. Hos os ved du altid, hvad du betaler for.

Udførelsen

Vores fagudlærte svende sikrer, at opgaven bliver udført korrekt og med stor ekspertise, og du som kunde er altid med i processen.

w

Altid til tiden

I kommer ikke til at stå uden tag over hovedet - Vores kunder kan altid regne med, at opgaven leveres til den aftalte tid.

Få et uforpligtende tilbud

    Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!