Bølgeeternit

Bølgeeternit er et godt og økonomisk alternativ til andre tagtyper

Materialet er holdbart og slidstærkt og kan holde op mod 20-30 år, hvilket dog er en kortere levetid end de mere robuste tagtyper, som tegl og beton.

Bølgeeternit giver et flot tag, og kan lægges direkte på den eksisterende tagkonstruktion uden behov for at etablere undertag. Det betyder også, at opgaven er mindre omfattende og omkostningerne kan holdes nede ved denne løsning.

Bølgeeternit fås i forskellige farver, så der er gode muligheder for at finde en farve, som passer til resten af bygningen.

Eternittag har tidligere haft et lidt plettet ry, særligt fordi det i 1960’erne og 1970’erne indeholdt asbest.

I dag produceres eternitpladerne i fibercement, og indeholder ikke længere den sundhedsskadelige asbest.

Skal du have skiftet dit bølgeeternittag, så er det vigtigt at være opmærksom på hvornår det gamle eternittag er fra. Hvis der er asbest i jeres gamle eternitplader, er det vigtigt, at det håndteres og afskaffes korrekt, når det skal skiftes. I det tilfælde bør man altid rådføre sig med fagfolk.
I TAGCO har vi mange års erfaring med etablering og renovering af bølgeeternittag, og vi har den faglige ekspertise til at håndtere jeres gamle eternittag korrekt. Vi tager os gerne af opgaven, og sørger for en lovlig og sundhedsmæssigt forsvarlig bortskaffelse af jeres gamle tag.

Vi kommer gerne forbi til et gratis tagtjek, og kortlægger mulighederne for jeres eksisterende tag. Hvilket tag der er den rette løsning, afhænger først og fremmest af den eksisterende konstruktion, men også af jeres ønsker og behov.

Nyt tag i Nordsjælland og Storkøbenhavn?Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, og lad os finde den rette løsning for jer.

Kvaliteten

Uanset om vi skifter jeres tag, døre eller vinduer, så sørger vi altid for, at kvaliteten er i orden, så I kan nyde jeres nye investering mange år frem.

Prisen

Når du vælger TAGCO til din næste opgave, rådgiver vi dig i valg af materialer, og i hvordan du får mest ud af din investering. Hos os ved du altid, hvad du betaler for.

Udførelsen

Vores fagudlærte svende sikrer, at opgaven bliver udført korrekt og med stor ekspertise, og du som kunde er altid med i processen.

w

Altid til tiden

I kommer ikke til at stå uden tag over hovedet - Vores kunder kan altid regne med, at opgaven leveres til den aftalte tid.

Få et uforpligtende tilbud

    Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!