Døre og vinduer

Har jeres døre og vinduer set bedre dage, så kan det være en god investering at få dem skiftet!

En opdatering af døre og vinduer kan gøre underværker for varmeregningen, så I på sigt både sparer penge og skåner miljøet. Gamle vinduer kan også skabe et dårligt indeklima, på grund af træk og utætheder, så en investering i nye energisparende vinduer har også betydning for jeres sundhed.  

Hos TAGCO rådgiver vi jer omkring jeres valg af nye døre og vinduer, da der er mange ting at tage højde for. Vi rådgiver jer omkring tyverisikring, vedligehold, og udseende, så I får en løsning, der passer til jeres hjem og budget.

Skal I have lavet ny terrassedør, eller måske have flyttet en eksisterende dør eller vindue, så står vi klar til at rådgive jer i processen, og vi udfører også gerne opgaven i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Kontakt os i dag, for et uforpligtende tilbud.

Kvaliteten

Uanset om vi skifter jeres tag, døre eller vinduer, så sørger vi altid for, at kvaliteten er i orden, så I kan nyde jeres nye investering mange år frem.

Prisen

Når du vælger TAGCO til din næste opgave, rådgiver vi dig i valg af materialer, og i hvordan du får mest ud af din investering. Hos os ved du altid, hvad du betaler for.

Udførelsen

Vores fagudlærte svende sikrer, at opgaven bliver udført korrekt og med stor ekspertise, og du som kunde er altid med i processen.

w

Altid til tiden

I kommer ikke til at stå uden tag over hovedet - Vores kunder kan altid regne med, at opgaven leveres til den aftalte tid.

Få et uforpligtende tilbud

    Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!