Om os

Om TAGCO

TAGCO udfører også tilbygninger, 1. sal og udskiftning af døre og vinduer samt almindeligt tømrerarbejde.

Hvorfor Vælge os

01. Kvaliteten
Uanset om vi skifter jeres tag, døre eller vinduer, så sørger vi altid for, at kvaliteten er i orden, så I kan nyde jeres nye investering mange år frem.
02. Prisen

Når du vælger TAGCO til din næste opgave, rådgiver vi dig i valg af materialer, og i hvordan du får mest ud af din investering. Hos os ved du altid, hvad du betaler for.

03. Udførelsen
Vores fagudlærte svende sikrer, at opgaven bliver udført korrekt og med stor ekspertise, og du som kunde er altid med i processen.
04. Altid til tiden
I kommer ikke til at stå uden tag over hovedet – Vores kunder kan altid regne med, at opgaven leveres til den aftalte tid.

TAGCO

Hos TAGCO er vi specialiserede i at lave alle former for tagarbejde. Vi er din sparringspartner og rådgiver dig i valget af tag og materialer, med udgangspunkt i din bolig og behov.

TAGCO er ejet af tømrermester Lasse Jensen, som kommer ud af en familie af tømrermestre, hvoraf han er 3. generation. Han har mere end 20 års erfaring, de sidste 14 år som selvstændig. De mange års erfaring og håndværksmæssige færdigheder fra tidligere mestre kommer os stadig til gode den dag i dag.

Vores solide erfaring er også din sikkerhed for at vi leverer et professionelt og veludført resultat.

Vi er specialister i tagteknik, tegl og undertag. Vi udfører både nye tag og renovering, forstærkning af spær, opsætning af nye spær, etablering af kviste og gavle, samt isoleringsarbejde.

Vi tilbyder et gratis tagtjek, hvor vi gennemgår det eksisterende tag og kortlægger mulighederne for renovering eller udskiftning af taget. Valget af tag afhænger af mange forskellige faktorer;

Tagkonstruktionens tilstand, kundens ønsker til stil og farver, samt det gamle tag har betydning for, hvilken løsning der passer til jer. Vi rådgiver jer og hjælper med at finde frem til den bedste løsning for jer.

I TAGCO laver vi også andet end tagarbejde. Vi udfører nye førstesale, tilbygninger samt udskiftning af døre og vinduer for private kunder.

Hos TAGCO varetager vi gerne hovedentrepriser og tager os af hele projektet, når I skal have ny tilbygning eller førstesal på huset. Med TAGCO som hovedentreprenør sørger vi for projektstyring, kvalitetssikring og økonomiplanlægning, så I kan slippe bekymringerne og nyde resultatet – og vi leverer altid til tiden.

Uanset opgaven kan vores kunder forvente en fornuftig dialog og ærlighed. Vi tager os god tid til den enkelte opgave, og vores kunder er altid med ind over processen fra start til slut.

For os er det vigtigt, at kunden får en god service, og at vi leverer det ønskede resultat i god kvalitet og til en fornuftig pris.

TAGCO holder til i Veksø på Sjælland og vi kører i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Har I brug for nyt tag, eller en ny tilbygning på huset? Vi kommer altid ud og ser på opgaven, og giver gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe jeres drømme på vej.

Tagdækker Brdr Sloth
Forspørgelse

Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!

    Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!