Skifertag

miljøvenligt tag, så er et naturskifertag måske løsningen

Naturskifer er et robust og naturligt materiale, som består af leraflejringer, der skæres direkte ud af klipper og saves op til skiferplader. Skifertag er et meget miljøvenligt materiale, fordi det netop er naturligt skabt og det indeholder ikke nogen skadelige stoffer. Samtidig kræver det en minimal CO2-belastning at fremstille.

Det danske klima er omskifteligt, og et moderne tag skal kunne tåle både vind og vejr. Den tunge skifer gør materialet meget slidstærkt, vejrbestandigt og stort set vedligeholdelsesfrit, og passer derfor godt til det danske vejr. Et skifertag kan desuden holde op mod 100 år, og er den tagtype, som har absolut længst holdbarhed.

Ligesom betontag og tegl er naturskifer et tungt materiale, som kræver en gennemgang og vurdering af tagkonstruktionen. Det er ikke alle konstruktioner, som kan holde til den tunge vægt. Vi kommer gerne ud til jer i Nordsjælland og Storkøbenhavn, og gennemgår jeres tagkonstruktion med henblik på valg af tag. Vi rådgiver jer om fordele og ulemper ved de forskellige tagtyper, så I har de bedste forudsætninger for at træffe det rigtige valg af tag.

Alternativt til den tunge naturskifer kan man også få eternitskifer, som er lavet af samme materiale som bølgeeternit. Eternitskifer er et billigere alternativ til naturskifer, er et lettere materiale, men har også en kortere levetid.

TAGCO udfører professionel taglægning, uanset hvilket tag du vælger. Vi tilbyder et gratis tagtjek, hvor vi gennemgår tagets stand og kigger på hvilken løsning, der passer til jeres behov.

 Skal I have renoveret eller skiftet tag i Nordsjælland eller Storkøbenhavn? Kontakt os allerede i dag, og lad os tage et kig på opgaven.

Kvaliteten

Uanset om vi skifter jeres tag, døre eller vinduer, så sørger vi altid for, at kvaliteten er i orden, så I kan nyde jeres nye investering mange år frem.

Prisen

Når du vælger TAGCO til din næste opgave, rådgiver vi dig i valg af materialer, og i hvordan du får mest ud af din investering. Hos os ved du altid, hvad du betaler for.

Udførelsen

Vores fagudlærte svende sikrer, at opgaven bliver udført korrekt og med stor ekspertise, og du som kunde er altid med i processen.

w

Altid til tiden

I kommer ikke til at stå uden tag over hovedet - Vores kunder kan altid regne med, at opgaven leveres til den aftalte tid.

Få et uforpligtende tilbud

    Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!