Ståltag

Et ståltag er et billigt alternativ til mere traditionelle materialer

som tegl og beton, og det holder længe. Ståltag er formpresset, så det nemt ligner et tegltag, og det er, i modsætning til traditionelle tag, et meget let materiale, hvilket giver færre krav til den eksisterende konstruktion. Det lette materiale gør det også nemmere at montere og mindsker arbejdstiden, hvilket gør produktet og montering mere økonomisk.

Hos TAGCO monterer vi blandt andet Metrotile® ståltag, som fås i et hav af forskellige farver, overfladetyper og egenskaber. Det store udvalg gør det nemt at finde en type, som passer til jeres stil. Vi rådgiver dig, så du får overblik over de mange forskellige varianter, og hjælper dig med at gennemskue fordele og ulemper ved de forskellige tagtyper.

Vi kommer gerne ud og kigger på det nybyggede hus eller den eksisterende konstruktion i Nordsjælland og Storkøbenhavn, og vurderer, hvad der vil være den bedste løsning til jeres nye tag.

Vil I høre om mulighederne for nyt tag i Nordsjælland og Storkøbenhavn, så kontakt os allerede i dag!

Kvaliteten

Uanset om vi skifter jeres tag, døre eller vinduer, så sørger vi altid for, at kvaliteten er i orden, så I kan nyde jeres nye investering mange år frem.

Prisen

Når du vælger TAGCO til din næste opgave, rådgiver vi dig i valg af materialer, og i hvordan du får mest ud af din investering. Hos os ved du altid, hvad du betaler for.

Udførelsen

Vores fagudlærte svende sikrer, at opgaven bliver udført korrekt og med stor ekspertise, og du som kunde er altid med i processen.

w

Altid til tiden

I kommer ikke til at stå uden tag over hovedet - Vores kunder kan altid regne med, at opgaven leveres til den aftalte tid.

Få et uforpligtende tilbud

    Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!