Tagpap

TAGCO udfører selvfølgelig tagdækning med tagpap

 

Drømmer du om hus med fladt tag, eller skal du have bygget ny garage eller haveskur, så er tagpap både en holdbar og økonomisk løsning.

Huse med fladt tag er kommet på mode igen, og her bruges tagpap ofte som tagdækning. Tagpap er også en ideel løsning på mere utraditionelle tagkonstruktioner, da materialets smidighed gør det let at arbejde med og skaber anderledes muligheder for arkitektonisk kreativitet i tagkonstruktionen. Tagpap kan bruges på både vandrette, lodrette og skrå flader, hvilket skaber helt andre muligheder end for eksempel tegl.

Tagpap er egentlig en misvisende betegnelse, da materialet i dag produceres af polyesterfibre, blandet med asfalt og kunstgummi, hvilket giver både fleksibilitet og holdbarhed. Tagpap har dog en mindre holdbarhed end tegl, beton og skifer, så det er en mere kortsigtet investering.

Da tagpap er et let materiale, stiller det ikke store krav til tagkonstruktionens robusthed. Skal I have nyt tag på skuret eller garagen, kan tagpap være den helt ideelle løsning. Når tagpap er lagt korrekt, kræver det meget lidt vedligehold, og kan holde i mange år frem.

TAGCO udfører selvfølgelig tagdækning med tagpap, og vi rådgiver jer gerne i forhold til fordele og ulemper ved at vælge tagpap til jeres nye tag.

Vi kommer gerne ud til jer og giver jer et gratis tagtjek i Nordsjælland og Storkøbenhavn, for at kortlægge hvilken løsning, der vil passe bedst til jeres tag.

Er du i tvivl om, hvilket tag du skal vælge? Kontakt os i dag, og lad os sammen se på mulighederne!

Kvaliteten

Uanset om vi skifter jeres tag, døre eller vinduer, så sørger vi altid for, at kvaliteten er i orden, så I kan nyde jeres nye investering mange år frem.

Prisen

Når du vælger TAGCO til din næste opgave, rådgiver vi dig i valg af materialer, og i hvordan du får mest ud af din investering. Hos os ved du altid, hvad du betaler for.

Udførelsen

Vores fagudlærte svende sikrer, at opgaven bliver udført korrekt og med stor ekspertise, og du som kunde er altid med i processen.

w

Altid til tiden

I kommer ikke til at stå uden tag over hovedet - Vores kunder kan altid regne med, at opgaven leveres til den aftalte tid.

Få et uforpligtende tilbud

    Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!