Tegltag

Et klassisk tegltag er den traditionelle løsning, som er blevet brugt igennem mere end 900 år

og den dag i dag er tegltag stadig danskernes foretrukne valg af tagtype.

Teglsten er lavet af ler, som brændes ved ekstremt høj varme, hvilket gør teglstenene modstandsdygtige mod slud, sne, regn og blæst. Tegltag kan godt være en dyr løsning, men materialet holder også længere end mange andre tagtyper, som tagpap og bølgeeternit. Derfor kan det sagtens betale sig at vælge tegltag. Den stærke holdbarhed sikre en lang levetid på mere end 70 år, og ligesom de fleste andre tagtyper, kræver tegltag minimalt vedligehold. I kan derfor læne jer tilbage og nyde jeres nye tag i flere generationer fremover.

Vi anbefaler gerne tegltag, som en elegant og langtidsholdbar løsning, og teglsten fås i mange forskellige farver, så der er altid en løsning der passer til jeres hus. Er du i tvivl om, hvilket tag du skal vælge, så kommer vi altid gerne ud og giver jer et gratis tagtjek. Her vurderer vi ud fra konstruktion, behov og budget, hvilket tag der er den bedste løsning for jer. Der findes et hav af muligheder, når det kommer til tagtyper – tegltag er blot én af mange.

Trænger dit hus til nyt tag, eller til renovering af det gamle tag? Vi kører i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn og kommer også gerne forbi dig med god rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag, og lad os sammen drøfte jeres ønsker!

Kvaliteten

Uanset om vi skifter jeres tag, døre eller vinduer, så sørger vi altid for, at kvaliteten er i orden, så I kan nyde jeres nye investering mange år frem.

Prisen

Når du vælger TAGCO til din næste opgave, rådgiver vi dig i valg af materialer, og i hvordan du får mest ud af din investering. Hos os ved du altid, hvad du betaler for.

Udførelsen

Vores fagudlærte svende sikrer, at opgaven bliver udført korrekt og med stor ekspertise, og du som kunde er altid med i processen.

w

Altid til tiden

I kommer ikke til at stå uden tag over hovedet - Vores kunder kan altid regne med, at opgaven leveres til den aftalte tid.

Få et uforpligtende tilbud

    Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!