Tilbygning/ 1 sal

Har I brug for mere plads, og overvejer I en tilbygning eller en 1 sal?

Er huset blevet for lille, og har I brug for en tilbygning eller en ny 1. sal? Måske kunne I tænke jer en udestue, hvor I kan forlænge de sene sommeraftener?

Når familien forøges, kan behovene i hjemmet ændrer sig, og I får måske brug for mere plads. I stedet for at sælge og finde noget større, så kan I med fordel lave en tilbygning på jeres nuværende bolig.

TAGCO udfører tilbygninger eller ny førstesal, som både giver jer mere plads, og som ligeledes kan øge værdien af jeres bolig. Hos TAGCO udfører vi hovedentrepriser, hvor vi tager os af projektet fra ansøgning og byggetilladelse til det færdige resultat.

Når vi starter et byggeprojekt, tager vi ansvaret for et professionelt og erfarent stykke arbejde, men vi har dig med i processen fra start til slut. Vi går i dialog med dig omkring dine ønsker og behov, og vi sørger for hele opgaven og gør brug af vores professionelle netværk af faggrupper.

Vi har et stort netværk af autoriserede og faglærte håndværkere, og uanset om der er tale om en tilbygning i mursten eller en komplet førstesal med badeværelse og børneværelser, så kan vi levere i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Vi laver også isoleringsarbejde i forbindelse med energioptimering, og klimaskærme, så din bolig er optimeret bedst muligt.

Har I brug for mere plads, og overvejer I en tilbygning? Kontakt os i dag, og lad os sammen løse opgaven!

 

Kvaliteten

Uanset om vi skifter jeres tag, døre eller vinduer, så sørger vi altid for, at kvaliteten er i orden, så I kan nyde jeres nye investering mange år frem.

Prisen

Når du vælger TAGCO til din næste opgave, rådgiver vi dig i valg af materialer, og i hvordan du får mest ud af din investering. Hos os ved du altid, hvad du betaler for.

Udførelsen

Vores fagudlærte svende sikrer, at opgaven bliver udført korrekt og med stor ekspertise, og du som kunde er altid med i processen.

w

Altid til tiden

I kommer ikke til at stå uden tag over hovedet - Vores kunder kan altid regne med, at opgaven leveres til den aftalte tid.

Få et uforpligtende tilbud

    Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!